2011. április 29., péntek

Csokoládéból irodaszerek urak részére - Akció! - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

CSOKOLÁDÉ KÜLÖNLEGESSÉGEK
Csokoládéból készített ajándéktárgyak. Most kedvezményes áron!
Csokoládéból készített ajándékcsomag hölgyek részére.
Kínálatunkban egy híres olaszországi csokoládé manufaktúra egyedi kézműves csokoládéi találhatók, melyeket a határtalan fantázia ihletett.
A csokoládé nagymesterei gondoltak egy nagyot és minőségi csokoládémasszából hétköznapi tárgyakat készítettek: CD-t, varrókészletet, pipere holmikat, irodaszereket, kerti szerszámokat, boros készletet. Szinte majdnem minden hétköznapi tárgy miniatűr változatát elkészítették csokoládéból, hogy igazán felejthetetlen meglepetést kínáljanak az édességek szerelmeseinek.
Az exkluzív ajándékcsomagok 37%-os és 58%-os kakaótartalmú tej- és étcsokoládéból készültetek, nem csak különlegesek, hanem nagyon ízletesek is.
Születésnapra, névnapra, karácsonyra vagy esetleg csak úgy meglepetésként ajánlom ezeket a kézműves csokoládékat, melyeket hétköznapi tárgyak miniatűr formájába öntöttek.
A képen csokoládéból készített ajándékcsomag láthatók urak részére, amely csokoládéból készített tollat, laptopot, számológépet, antik hatású töltőtollat valamint eruós éreméket tartalmaz.
Az egyedi, kézzel készített finomságokat natúr, ablakos díszdobozba csomagolták, így az ajándék tartalma már akkor felkelti a kíváncsiságot, amikor rápillantunk. A doboz tetejét felnyitva finom csokoládé és vanília illatot érezhetünk, majd alaposan „ áttanulmányozhatjuk” a csokoládéból készített ajándéktárgyakat.
A termék mérte: 30*13*3 cm
A termék súlya: 200 g.
Szavatossági idje: 2011 november
A termék ablakos, natúr díszdobozos csomagolásban van, a gyártó emblémájával, és aranyozott díszszalaggal van átkötözve.
Szállítás: 2-3 munkanapon belül, személyesen lehet átvenni a csomagot az Europarknál vagy az Árkádnál. Külön díjazás ellenében házhozszállítást is lehet kérni.
Lepje meg szeretteit, ismerőseit csokoládéból készített különlegességekkel!
 


Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2011-05-04 14:28
. Csokoládéból irodaszerek urak részére - Akció! - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése