2011. június 25., szombat

AntalĂ czy ZoltĂ n: VĂ ltozĂ st ĂŠs erkĂ lcsi megĂ - Jelenlegi ára: 2 130 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Változást és erkölcsi megújulástA könyv listaára: 2600 Ft. Leírás:
Az idős orvos-író újabb vaskos kötetben tárja olvasói elé az emberiség múltjáról, jelenéről és jövőjéről alkotott elképzeléseit. Enciklopédikus igényű munkájának középpontjában az a gondolat áll, hogy a keresztény civilizáció erkölcsileg hanyatlóban van, ez minden globális krízis alapja. Az ókori zsidóság babiloni fogságától induló és a mai Kína felemelkedésének gazdasági, kulturális okainak taglalásáig ívelő nagyszabású társadalom-, filozófia- és politikatörténeti áttekintés a szerző korábbi műveihez hasonlóan szinte minden irányba kitekintenek. Szó esik az őskereszténység morális megtisztító hatásáról, az ortodoxia és az orosz birodalmi törekvések, a Nyugat és a kereszténység kapcsolatáról, Magyarország tragikus sorsfordulóiról, a nagy francia forradalomról, végül Magyarország huszadik századi tragédiáiról, Trianonról és ötvenhatról, nagy gondolkodóinkról, a rendszerváltásról, Orbán Viktor 1989-es beszédéről, a legutóbbi választásokról és az új társadalmi szerződésről. Antalóczy Zoltán korábbi műveihez hasonlóan egy-egy korszak, probléma kapcsán valóságos esszéket ír: történeti áttekintéseket, filozófusportrékat közöl, idézi Spinoza vagy Giordano Bruno peranyagait vagy épp II. János Pál bocsánatkérését, Kádár utolsó felszólalását vagy Orbán Viktor elhíresült beszédét, de megosztja olvasóival személyes emlékeit, dilemmáit is. A sajnos rengeteg nyomdahibától hemzsegő eszmefuttatás nem mindig lép túl a mindennapi beszélgetések véleményformálásán - benne a minálunk oly jellemző témákkal, pl. a hazai zsidóság és a huszadik századi lumpen elit összefogásával. Az alapvetően mégis demokratikus, ugyanakkor elkötelezetten katolikus világnézetű - fekete-fehér reprodukciókkal illusztrált - munka a konzervatív értelmiség érdeklődésére számíthat. ISBN: 978-963-227-238-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 130 Ft

Az aukció vége: 2011-06-28 13:55
. AntalĂ czy ZoltĂ n: VĂ ltozĂ st ĂŠs erkĂ lcsi megĂ - Jelenlegi ára: 2 130 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése