2011. július 28., csütörtök

Fellegi Tamás: Bárki lehet tőzsdés - Jelenlegi ára: 2 480 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Bárki lehet tőzsdésA könyv listaára: 2951 Ft. Leírás:
A szerző a hazai és nemzetközi tőzsdei lehetőségek kiváló ismerője, vérbeli befektető, aki a tőzsdén, a pénz világában szerzett saját tapasztalatainak elbeszélésével hiteles és élményszerű képet nyújt az elmúlt két évtized tőkepiaci történéseiről, pontosabban a rendszerváltozás előtti feketepiaci manőverektől az azóta eltelt évek személyesen átélt nagy üzletein és válságain át a mai modern, elektronikus tőzsde nyújtotta lehetőségekig. Az oldott, őszinte hangvételű kötet - szórakoztató olvasmányt kínál azoknak, akik otthonosan mozognak ebben a világban, azoknak pedig, akik kezdőként, szeretnének bepillantást nyerni, sok érdekes információval, hasznos tudnivalóval szolgál. Kifejezetten ez utóbbiaknak, leendő befektetőknek szól a kötet végén a Megszívlelendő tanácsok - alapvetések összefoglalása, valamint tőzsdén használatos rövidítések, szleng kifejezések magyarázata, valamit az ideális és a hibás befektetői gyakorlatot bemutató példák. Az első alkalommal 2001-ben (200126051) megjelent kötet ötödik, bővített kiadása a 2008-tól kibontakozó pénzügyi összeomlás tapasztalatait is feldolgozza. ISBN: 963-9659-00-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 480 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 23:44
. Fellegi Tamás: Bárki lehet tőzsdés - Jelenlegi ára: 2 480 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése