2011. július 28., csütörtök

Offenberger, Monika: Nautilus és Sapiens - Jelenlegi ára: 1 585 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Nautilus és SapiensA könyv listaára: 1980 Ft. Leírás:
Vajon hogyan fejlődött ki bolygónk mérhetetlenül változatos élővilága az egyszerű egysejtűekből? A választ ma már minden kisiskolás tudja: a kulcs az evolúciós folyamat, amelynek során a különféle fajok egymást követő generációi a genetikai átalakulás és szelekció által tökéletesednek, variálódnak. Maga a teória alig százötven esztendős - Charles Darwin emblematikusnak számító műve 1860-ban kerül kiadásra, alapjaiban forgatva fel az addigi elképzelést a flóra és fauna keletkezéséről. A szerző az elmélet alapjait, további fejlődési irányát mutatja be röviden művében. Az előszót Darwin mára világhírűvé vált utazásának története követi a Beagle nevű háromárbocos fedélzetén tett földkörüli kaland során tapasztalt természeti csodák ihlették ugyanis az evolúció alapgondolatát. Ezután elmélyedhetünk a téma részleteiben, egyebek mellett olyan kérdéseket érintve mint a fajok és alfajok fogalma, a szaporodás folyamata, a mutáció jelensége vagy az ún. molekuláris óra működése. Külön fejezetben kerül sor a mai ember kifejlődésének felvázolására. A fekete-fehér ábrákkal illusztrált kötetet fogalomtár, valamint név- és tárgymutató zárja. ISBN: 963-9542-71-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 585 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 00:38
. Offenberger, Monika: Nautilus és Sapiens - Jelenlegi ára: 1 585 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése