2011. szeptember 20., kedd

Agatha Christie: Miss Marple 3. évad 4DVD - Jelenlegi ára: 3 189 Ft


Agatha Christie, a krimik koronázatlan királynője megalkotta Miss Marple-t, a kissé bogaras öreg hölgyet, aki borotvaéles eszével és különleges megérzéseivel a legszövevényesebb bűntényeket is képes kibogozni. A címszerepet alakító BAFTA-díjas Geraldine McEwan mellett igazi sztárparádét láthatunk az epizódokban, melyek a múlt században íródott műveket 21. századi színvonalon tálalja.
1. DVD:
A Bertam Szálló:
Van egy nagyszerű hely Londonban. Bertram Szállónak hívják. Mintha csak száz évet visszaforgott volna az idő. Csupa olyan ember, akikkel máshol nem lehet találkozni. Csodálatos öreg hercegnők. Történhet vajon ilyen hamisítatlan, békebeli környezetben - bűntény?
2. DVD:
Az alibi:
Miss Marple-t egy esküvőre hívták meg, ahova beállít egy fiatal orvos, aki most jött vissza egy sarki expedícióról és azt állítja, hogy a család fekete bárányát, az adósságokban úszó Jacko-t ártatlanul akasztották fel a kőszívű asszony, Rachel Argyle meggyilkolásáért. A dolog már két évvel ezelőtt történt, szinte feledésbe merült, Leo Argyle sebei begyógyultak, és ismét nősülni szándékozik, a menyasszonya pedig a titkárnője - ő hívta meg Miss Marple-t. A boldogság azon nyomban tovaszáll, hiszen szembesülni kell a családnak a szomorú, de megmásíthatatlan ténnyel, hogy az igazi gyilkos él és virul. Megindul a nyomozás, és mindenki gyanús lesz, aki csak él és mozog.
3. DVD:
Éjféltájt:
Frederick Treves, az idős jogász a következőket mondja Miss Marple-nek: "Szeretem a jó detektívregényeket. De, tudják, egyik sem a megfelelő momentummal kezdődik! Folyton a gyilkossággal kezdik. Pedig a gyilkosság már a vége. A történet már jóval előbb elkezdődik... olykor évekkel előbb... Mindazon okokkal és eseményekkel, melyek egyszer csak bizonyos embereket egy bizonyos időben, s egy bizonyos helyen összehoznak. " A tökéletes Agatha Christie-féle krimirecepthez már nem is kell más ezeknek a bizonyos személyeknek a részéről, mint némi pénzsóvárság, féltékenység és rengeteg gyűlölet.
4. DVD:
Nemezis:
Jane-re most is az a szerep vár, hogy kinyomozzon egy lehetséges bűnügyet, és helyrehozzon egy rettenetes hibát. A puzzle darabkáit már összeszedték, de rá vár, hogy az egészet összerakja. Félő, hogy a végeredmény elég riasztó lesz.
Hang: magyar (DD 2. 0), angol (DD 2. 0) Felirat: magyar, angol Kép: 16: 9 Játékidő: 372 perc Extrák: Angol és magyar feliratozás, közvetlen jelenetválasztás, interaktív menük
Eredeti, nem másolt! Új, bontatlan csomagolású DVD!



Jelenlegi ára: 3 189 Ft

Az aukció vége: 2011-10-04 10:28
. Agatha Christie: Miss Marple 3. évad 4DVD - Jelenlegi ára: 3 189 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése