2011. szeptember 21., szerda

Annnipanni, hull a hó! - Marék Veronika új könyv - Jelenlegi ára: 1 192 Ft

Ki ne emlékezne Annipannira és Boribonra, a játékmackóra? Marék Veronika 1970-es években írt, immár klasszikus sorozatának főszereplői a harminc évvel ezelőtti gyerekek – azaz a mai szülők – kedvencei voltak, és úgy tűnik, a mai gyerekeknek is ugyanúgy a kedvenceivé váltak. A hétköznapi, minden gyerek számára ismerős, ugyanakkor nem didaktikus történetek, a jól követhető párbeszédek, a kedves és karakteres rajzok Marék Veronika "védjegyei".
A Boribon könyvek nyugodtan ajánlhatók a legkisebbeknek is, pár soros szövegek az egyik oldalon, színpompás rajzok a másikon (szintén a szerző művei), könnyen érthető, egyszerű történetek. A kötetek kicsiknek, óvodásoknak és olvasni tanuló gyerekeknek ajánlhatók.
Annipanni, hull a hó!
Boribon, a mackó vette észre, hogy hull a hó. Annipanni gyorsan felöltözött, és mindketten kiszaladtak a szabadba. Szánkóztak, és építettek egy falevél szemű, faág hajú hóembert. Boribon annyira megszerette a hóembert, hogy a szánkóra ültette és hazavitte a kertbe.
Új, könyvesbolti állapotú könyv.
A sorozat többi kötete is kapható:
Boribon autózik
Boribon és Annipanni
Boribon és a 7 lufi
Boribon születésnapja
Boribon kirándul
Jó éjszakát, Annipanni!
Annipanni, hull a hó!
Boribon beteg
Személyes átadás az Örs Vezér tér környékén lehetséges (napközben). Egyéb idôpontban csak a lakcímemen tudom átadni a könyvet (Örshöz közel).



Jelenlegi ára: 1 192 Ft

Az aukció vége: 2011-10-05 10:56
. Annnipanni, hull a hó! - Marék Veronika új könyv - Jelenlegi ára: 1 192 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése